Avrasya Dent, estetisyen diş hekimlerimiz ve uzman ekibimizle Bahçelievler lokasyonunda hizmet vermektedir. Diş protezleri ve ağız sağlığı ile ilgili birçok alanda kaliteli hizmet sunmaktadır. Mevcut olan son teknoloji ile kurulmuş olan kliniğimiz siz değerli hastalarımıza hizmet vermekten mutluluk ve onur duyarız. Uluslararası standartlara uygun son teknoloji ile üretilmiş ekipmanlarımız sayesinde isteklerinizi en kaliteli düzeyde hizmetinze sunmaktayız.

Uzman ve profesyonel ekimiz ile sizlere sunduğumuz hizmette samimi, güvenilir, güler yüzlü ve dürüst davranmaktan mutluluk duyarız. Bizden alacağınız hizmette yüzünüzü güldürmekten onur duyuyor ve çalışma azmimizi pekiştiriyoruz. Kliğinimizde Gülüş Dizaynı, İmplant Cerrahisi, Lazer Beyazlatma, Ortodonti, Ağız Diş ve Çene Cerrahisi, Lamine Veneers, Zirkonyum Kaplama, Porselen Kaplama, Estetik Dolgu mevcut olup, ağız ve diş sağlığı konusunda sizin bütün problemlerinize çözüm üretebilmekteyiz.

Ekibimiz ve Değerlerimiz

Ekibimiz son derece titiz ve profesyonel olarak sizlere hizmet vermektedir. Kliniğimizde hizmet veren tüm çalışanlarımızın mutluluğu hastalarımıza pozitif olarak yansıyor ve bu bizi son derece mutlu ediyor. Tedavi süreçlerinizde gerekli olan tüm bilgilendirmeler ekibimiz tarafından yapılarak aklınızda hiçbir soru bırakmamaya gayret ediyoruz. Sizleri huzurun ve sağlığın adresi olan Avrasya Dent’e davet etmek isteriz.